Na uw bestelling – afhalen of verzenden?

Nadat u een keuze heeft gemaakt in de webwinkel kunt u er voor kiezen om uw bestelling zelf langs te komen halen of deze te laten bezorgen via PostNL.

Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling persoonlijk af te komen halen. Dit gaat op afspraak. Er is een mogelijkheid om uw bestelling in Enschede of Nijverdal (Overijssel) op te halen. In telefonisch overleg wordt een datum en tijdstip afgesproken.

Verzenden

Het laten bezorgen van uw bestelling is voor eigen rekening. De kosten hiervoor zijn gebaseerd op de tarieven zoals PostNL deze hanteert voor pakketpost, afhankelijk van het formaat en het gewicht van uw bestelling. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en zal in de regel zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen bij u thuis worden bezorgd. Standaard wordt uw bestelling als pakket verzonden met Track & Trace code, maar u kunt er (tegen meerprijs) voor kiezen om het pakket aangetekend of onder rembours te laten verzenden.

Retourzending

Mocht u om welke reden dan ook het product terug willen sturen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Hiervoor gelden de bepalingen uit de algemene voorwaarden. Een kort overzicht:

  • U heeft na ontvangst 14 dagen bedenktijd.
  • U zult een bevestiging krijgen van uw verzoek tot herroeping met bijgevoegd de adresgegevens voor retourzending.
  • Retourzending dient te geschieden in de originele verpakking. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is gaat dit in overleg met de ondernemer.
  • De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders wordt bepaald door de ondernemer.